Tillykke!

- og velkommen

Det kan både være spændende og lidt skræmmende at skulle være forældre. Med FIF kan I forberede jer til fødslen og forældreskabet. Forberedelse er vigtig, fordi det er nemmere at tackle situationer, I har overvejet og drøftet på forhånd. Især når det hele spidser til. Og det gælder, uanset om I skal være forældre for første gang eller allerede har børn.

Et tilbud til alle

FIF er et tilbud til alle, der har et barn på vej. Som forældre bliver I medlemmer af et mangfoIdigt fællesskab. Og derfor har vi valgt at skrive ’I’, ’jer’ og ’jeres’. Hvis du skal være alene med barnet, kan du invitere en af dine nærmeste til at tage del i forberedelsen sammen med dig.

Stof til eftertanke

FIF er opdelt i 9 sektioner, som har indhold tilpasset forskellige tidspunkter - fra 16. graviditetsuge til cirka 12 uger efter fødslen. Indholdet kan give inspiration til at gøre jer overvejelser om forældreskabet og dele jeres tanker.

Samvær og svar på spørgsmål

I vil også blive inviteret til fysiske møder, hvor I kan udveksle erfaringer med andre forældre, og få svar på nogle af jeres mange spørgsmål. Men FIF kan ikke erstatte de tilbud, som I får fra jordemoder, læge og sundhedsplejerske.

Rigtig god fornøjelse!

·